Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom ratu se pokazalo koliko je američka tehnika precjenjena.
Good on papper
hahahah Američka tehnika precijenjena?????????? Ukrajinci ne troše ni 10% Američkog kapaciteta. Ako ista Rusi su pokazali da su tigar od papira. Ne mogu jednu Ukrajinu pokoriti koja prije 10 godina nije imali ni ozbiljnu vojsku. Ukrajinu!!! A oni kao neka sila. Ustvari mogli bi kada bi bila opsta mobilizacija kao u drugom pa ko ostane živ kao mrtav. Daj ba, poslije ovoga treba će im 30 godina da se oporave.
Sve davno receno. Cim su dolazili je receno da ce ovako biti. Mi idioti smo to nazivali ruskom propagandom. Hajde jednom da se saberemo i shvatimo da je ruska propaganda daleko veca istina od istinske zapadne propagande koja lupa samo gluposti od pocetka rata na ovamo huskajuci Ukrajinu i Europu na unaprijed izgubljeni rat sa Rusijom.
Good on papper
Ko imalo zna o tenkovima je očekivao ovakav rezultat jer su zapadnjački tenkovi jednostavno preteski za tlo u Ukrajini. Pomnoži to sa nedostatkom logistike i sve ti je jasno.
Ajoj čekajte Barjaktare....rčinaku....Idu javelini...rčinaku....Evo ih bijesni Leopardi....rčinaku....Evo ih britanski Čelendžeri.....rčinaku zaglavljena u blatu.....evo Abramsa....jenkijevska rčinaku.....e sad za prave , ide f 16, game changer, wunderwaffe
kakvim nehumanim aktivnostima se bavi predsjednik neke drzave, nevjerovatno. slijepo slijedi neprovodivi projekat svojih prethodnika koji su pretezno mrtvi ili u zatvoru.
Najbolje sto se Amerima moglo dogoditi je da se Rusi i Rusi sa govornom manom medjusobno ubijaju a oni samo salju staru gvozdjuriju da im "pomazu" dok vojna industrija radi punom parom da to zamjeni. Biznis u krvi vrijedan milijarde, i jos im chifhuti dosli ko ekstra bonus
Ukrajina dobrodošla Amerikancima da testiraju njihove sprave umjesto njih protiv Rusije.
Sad ide prodaja Abramsa u Afriku i trpanje love u dzepove, pa onda opet kme kme ameriko salji pomoc 🤣
Ovi Abramsi su stari po 40 godina SAD salju skart istroseno staro oruzje Ukrajini koji ce sve ovo morati masno placati godinama, ne znam sta ste ocekivali od kantih starih 40 godina da mogu uraditi na bojnom polju.
kitta od tenka,unisti se sa rekticom koja kosta desetak hiljada a on vrijedi milione
Samo cizma dobija rat. Sve ostalo je uz put. Dok cizme ne udje rat se vodi sa jedne tackle na drugu
Danas tenkovima nemaju neku rolu. Pa ni 90 godina nisu bas bili u nekoj prednosti. Sacekas ga da prodje I unistis.
Rat se vodi savremenim tehnologijama. Tenkovi su postali lahka meta i ranjivi su na frontu. Nema oklopa kojeg raketa ne moze probiti. Abramsi su vise teret za ukrajince nego korist.
Rat se vodi savremenim tehnologijama. Tenkovi su postali lahka meta i ranjivi su na frontu. Nema oklopa kojeg raketa ne moze probiti. Abramsi su vise teret za ukrajince nego korist.