Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je postala jedna neviđena klaonica.Obim ubijanja uz pomoć nove tehnologije premašuje uveliko gubitke u II svjetskom ratu. Kad djecu oligarha vidimo u prvim oklopnim vozilima kako jurišaju, onda možemo o ideologijama. Ovako je jedna ljudska katastrofa na obije strane.
*Časiv Jar. Kad će Klixaši naučiti da slijepo ne prepisuju engleske vijesti?
Сваки засеок у Украјини постаде "кључан" и познат у свијету. Ближе се упознасмо са географијом Украјине од властите земље.
Ogromna zemlja veca od francuske 12 puta veca od BiH
Masalah eto hin u europu
Napredovat ce 10 kilometara po svi linijama fronta i to platiti pa par stotina hiljada vojnika. Onda ce Ukrajina krenuti sa svojom kontra-ofanzivom, vratiti 2 kilometra i to platiti sa part stotina hiljada vojnika. Onda ce Rusija, onda ce Ukrajina...sve dok Ukrajini ne nestane ljudi. I onda ce potpisati 2 entiteta u Ukrajini, razoruzati se, i predati Krim. Na prostoru Donjecka i Luhanska (novim entitetima) za 20ak godina ce izumrijeti svo stanovnistvo i raseliti se. Eto, to je to.
Nema zemlje bez zrtve
Jao sto se rusofili vole tjesiti. "Rusi ce ovo, rusi ce ono..." Za dvije godine rata Ruska vojska nije u stanju da pobijedi drzavu koja do prije rata je bila potpuno demilitarizirana. Nisu imali ni vojsku niti imaju svoju vojnu industriju. Bore se protiv volontera kamiondzija, konobara, farmera i pri tome ima skoro 3x vise zrtava i pored toga sto u potpunosti kontrolisu nebo i vodu oko rata. Ne dao im Bog da se sukobe sa drzavom koja ima stvarnu vojsku.
O čemu ti pričaš. Čuš Ukrajinska vojska bila demilitarizirana. Pa ti nisi normalan. Ukrajinska vojska je bila ogromna i bez zapadne pomoći, jer su posle Rusije nasledili najviše sovjetskog naoružanja, inače imali su i ogromnu namensku industriju. Da ne govorimo od 500 milijardi dolara koje su dobili u oružju od zapada u proteklih 2 godine. Ukrajina sa svim tim potencijalima je mogla ratovati protiv bilo koje vojske na svijetu.
Hoce rusija do tokija! Slava 🇷🇺 Da dodju malo da isamaraju ove politicare i no gender mahluke
Odlicno Ovim tempom do 2042 u Kijevu aBd.
Kijev nije cilj, nego Odesa i da se zaokruži cijela teritorija Donbasa.
Izgleda da ce ovo ljeto da gori u Ukrajini.
Gorit ce Moskva izgleda