Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skretnicari i miševi mrš u rupe odakle ste izmigoljili
Duel nesimpaticnog i odvratnog. Za koga ne navijati?
Ti ces pobijediti e moj glupane previse si ti samouvjeren
Kažu da će vas Velež pustiti. Interesantno.
Odkud tolike povrede?
Al je trece mjesto odusatlo od vas 😂😂😂😂😂
Prvo velez necete
Gubimo formaciju, ne drzimo covjeka u 16m, nego lutamo u prostoru. To je nedopustivo! Lopta ide sporo, tesko je drzimo u posjedu, jer se oni bez lopte slabo ili pogresno krecu. Ne napadamo prostor. To rade samo dva tamnoputa igraca, a nema ko u sredini da ih izbaci. / SVE OVO DUGO TRAJE A NE MIJENJA SE.
Kekec vec gleda ko je sudija da pravi alibije a najkomicniji je šou na početku utakmice kao neka ragbi ekipa pa izgube....Ide covjek na zivce nikada nije kriv
Ostani Kekec,necete ni ici u Evropu,Sloga Doboj ide u Evropu,a tu je i Siroki Brijeg ako osvoji Kup BIH
Široki će preko kupa sigurno u Evropu
otkaz nemas ti sta traziti druze jos od derbija sa dva igraca vise ne das gol ...ostavkaaaa
dajte sta vam je, pa vi svake godine nova prica... hvalili ste ga do neba... dajte mu prostora... sta je jedna sezona rada? sada na prelaznom ako ne pokrpi sto treba jer proslu ekipu je zatekao, sada ima priliku tek da mijenja... vidio je sta nevalja... a vi odmah dajte novog... dajte vam onu stvar
Pa imo si plan A i plan B za Zrinjski pa nam ljudi nikad gori 4 gola dali a mi nikad bolji 3.Odlazi molim te.
Samo Mirvic opet 2 minute prije kraja neka povuce Igrace.
Vratis Musemica i bio u bi u egalu sa Borcem i Zrinjskim garantujem!!! Pa ne mogu da vjerujem da takvog trenera ne koristis sa kojim je Sarajevo setalo kroz ligu a dovode se ovi neki Slovenci!!!