Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred njim je stajao moćnik i lider koji je napravio Hrvatsku bogatijom i ljepšom. Bas ne interesira šta bi da je vidio Bakira?Bi li dao ovu glupu izjavu, glup covijek s izjava još gluplja.
Nije niko vikao: Žrtvuj pješaka.
Kud nisi
A meni prije nekih 35 godina u blizini Holidej Ina iskoči Halid Bešlić i pravo pod točkove. Ne znam šta mu bi, valjda žurio. Izvinio se, znali smo se, ja sam se bavio drugom vrstom muzike, ali da ne imadoh dobre reflekse, neko bi drugi otpjevao Miljacku, Romaniju itd.
Kad se sjetim Hit depo poslije rata na HRT-u,Hamed i Danijela.
E yhebigga Hamede, ti uvijek sve površno radiš! 😁
Moj Hamede zasto zakoci?