Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravosuđem komanduju ambasade. Sad ste napali novinare da ih zauzdate. Da date bar pola para medijima koliko ste dali pravosudnom kupleraju, privatnom i nepismenom oko 100.000.000 evrića novinari bi bili anđeli sve po vašem da rade.
Slazem se sa.njima ALI mediji vecina su stvorili okruzenje straha i pritisaka .. novinari i mediji su danas najvece politicke ispostave ili spy ispostave koje provkde obavjest.politicke agende i prodaju se za sitnu lovu i CAK sto vkse vecina ih ne zna da to rade za agresore ove zemlje jer dobijaju naloge od vlasnika domacih izdajnika a oni kd Gazda iz okruzenja i svijeta..
Copy mog teksta .. Ali uz sve to mediji u federaciji su najslobodniji dok su u manjem entitetu svi pod kontrollm vlasti kao i u srbiji ... kod nas politicari jmaju svoje Privatne medije i tako unistavaju svoje protovnike ..neki rade za strane sluzbe sto se vidi po kreiranjima afera i u kojem pravcu to ide a u kontekstu situacije u kojoj se Balkan nalazi jasno je o cemu se radi .. Zavadi i vladaj ..
A mediji trebaju manje huškati na rat i smanjiti senzacionalizam.
Nikad se toga nece odreci jer ovi mediji nw prenose informaciju nego je CILJ senzacija dezinformacija SPIN itd na tome se zaradjuje i zato ih ima ko vnago .. cast pravim novinarkma i medijima
M mislite pod veliko M da sire paniku bez straha i kopy paste sto rade za dobrobit velikih korporacijaaaaaaa
Kakvi ba novinari... mislis Copy/Translate/Paste urednici ???