Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo krivi sto smo zivi po tebi. Rijetko kad komentarisem politicare ponaosob ali ovaj mali je jednostavno nezreo i poprilicno neinteligentan.
A dobro kralju, znaci akobna mojoj kuci padne fasada kanton treba da mi plati??? Sto je to neko u zgradi povlasten da njemu kanton radi fasade??? Hoce da ih premijer organizuje u haustoru?! Daj ba, budi realan, svako odgovara za svoj stambeni prostor!
Hahahahahahha glasali ste, sad uzivajte. Moje sarajlije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haha,iz Sarajeva za Barselonu,a ja cekam danas trolu 35 min.do koseva,na Skenderiji,daj ne seri,zavrsi prvo kod sebe,ti si u limuzini nemas pojma sta raja trpi.
378 ja sto se ti naceka jarane 😀... Pa rekonstruise se i priprema linija za Vogoscu..
sta cu, izac kroz prozor na 18. spratu i malterisat fasadu...valjda je uredjeno i predvidjeno da se upravitelj brine i docekuje takve stvari
Pozdravljam ukidanje participacije, ali uz to smo dobili jos duze liste cekanja.U klinickom centru dobijete termin za magnet za 10 mjeseci :(!
Onaj vam Skaka bio najbolji
Naslijedio stancinu na Marindvoru, prvo radno mjesto premijer i on pametuje normalnoj radnoj klasi, mladima, penzionerima, gradjanima, krivi ih za nesto?! Dabogda ti se samo vratilo ovo sto radis drugim ljudima, ni vise ni manje.
Za njega je samo Sarajevo=cijeli kanton
Ko je ovaj debil?
Kako bolan stanari da obnavljaju fasadu ako je zgrada zavedena pod nacionalni spomenik? Joj šuplje. Joj šarlatana, gluperdi raznih koji se kobajagi pitaju o necemu. Vratite se ispod kamena ispod kojeg ste izmigoljili.
I na tim se zgradama radi fasada, nasa porodicna kuca je zavedena kao tako pa se radila fasada, samo se treba zadrzati izvirni oblik i boja.
Ovaj Uk je magarac kojem ne bih dao ni dvije ovce na čuvanje!
Stanari su krivi sto su im granate padale po krovovima a geleri bušili fasade pa su jos od usta trebali odvajati da saniraju stanje.
@GjuroGrozniIV Cuj privatnih kuca???A cije su zgrade i stanovi? I ko seta ispred tvoje privatne kuce u tvom rodnom mjestu pa da je ugrozen od pada fasade?
Padale su i po mojoj zgradi pa smo mi stanari sami platili fasadu. U jednoj slici smo ostavili geler i slomljeno staklo kao “uspomenu” u dnevnom a bilo ih je puno vise. Sami platili prvo sanaciju krova nakon rata pa onda i fasadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam procitala tekst, samo naslov. Ne znam odakle ta pomama za destinacijama. Treba gledati gdje su nasi ljudi u dijaspori, od njih se zivi. Dolaze dva puta godisnje najmanje a da imaju jeftinije letova sigurno bi se udvostrucilo. Barcelona i Rim, to nasa elita da putuje mozda. Obicni svijet nikako.
Ko nema hljeba, neka jede kolače!
Komentar na naslov: Boze me sačuvaj, glupost na kvadrat, ima firma kojoj plačaš na mjesecnoj bazi koja treba da se brine o tome, pa kad bi svaki covjek mogao da se brine o fasadama, bile bi previše šarene :))
To je i rekao ako procitas tekst ali mora biti udarni naslov. Upravitelj prvo pa onda i stanari.
kriv je grad što ne udara stanare tih zgrada po ušima, da vidiš kako bi onda popravili fasade
Zalosno
svim birokratama su drugi krivi... nikad rukave zasukat