Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo profesionalnost, ali pošto ih vi učite da lažu i obmanjuju narod od profesionalizma nema ništa, a uzgred rečeno baš su novinari u vašim zemljama nezavisni i bez straha i pritiska. Divim se vašoj demokratiji i slobodi štampe, baš ste primjer
Novinari i njihovo licemjerje... Oni imaju slobodu pisati sta zele. Ali kada ti napises realan komentar bez vrijedjanja oni ti ga obrisu, bilo to ovdje ili na nekoj od drustvenih mreza. Ne postoje veca govna od ljudi...sudit ce vam se sve vase lazi....
Mediji su nepismeni i korumpirani
Ako mislite na onu Gebelsovu kopilad iz CNN i BBC, hvala ne treba. I kad se psujemo i prijetimo si bar smo iskreni. Vi pravite miševe od ljudi. Volimo da smo ovakvi kakvi smo.
Pitate se kako je šaka Nijemaca uspjela onoliki narod u Kragujevcu odvesti na stratište i streljati? Odgovor vam je tu: Za pretplatu sami finansirate zlo i dozvoljavate da vam crtaju metu na čelo. I Gebels bi im skinuo kapu. Proglasiše dijete od 21 godinu narkomanom, lopovom, samoubicom i kako im mi uzvratismo, pretplatom. Davor D.
Slazem se sa.njima ALI mediji vecina su stvorili okruzenje straha i pritisaka .. novinari i mediji su danas najvece politicke ispostave ili spy ispostave koje provkde obavjest.politicke agende i prodaju se za sitnu lovu i CAK sto vkse vecina ih ne zna da to rade za agresore ove zemlje jer dobijaju naloge od vlasnika domacih izdajnika a oni kd Gazda iz okruzenja i svijeta..
Da kazemo i to da vecina medija i novinara preko lazni profila TROLA po netu i tako unose razdor i guraju svoje ideje zla..
Mediji nam kroje sudbinu ..90 % medija u svijetu je pod vodstvom cnna ,koji kontrolise CIA ... jedino gdje nemaju utjecaja je Rusija ...ove naši mediji rade copy paste od cnna ..tako sve sto pročitaš je suprotno od istine ...
Jednom kada se formira pravo nezavisno sudstvo i tužilaštvo sve će se srediti u BiH! Ali to mi liči na onu NE LIPŠI MAGARČE DO ZELENE TRAVE
...zar je Klix medij u strahu i pod pritiskom?...od Bosnjaka sigurno ne,s obzirom kakve bljuvotine pisu o tom narodu i to iz grada u kojem Bosnjaci cine 90% stanovnistva...mi bi trebali biti primjer slobode medija i demokratije,ovako nesto nema nigdje na svijetu...u komentarima masovno vrijedjanje Bosnjaka,negiranje genocida u Srebrenici,pljuvanje po zrtvama i niko nista ne radi da to zaustavi...to ti je reci sloboda govora...u SAD-u bi davno pohapsili pola ovih koji ovdje pisu.
Oštra reakcija Suljagića / Zašto nam Senad Hadžifejzović servira krmetinu u ramazanu? Kao da je sad Senad išao u Beograd reći Vučiću da se ne uzbuđuje previše ako SDA nešto preko novina izjaljuje kao neku prijetnju koja nije. Zvizdić i Safet su išli u Beograd... a ne Senad.
Kakve su ovo ublehe.
mmmmmmm
To je nemoguće. Kriminal je veliki, političari učestvuju i sami u tome a primaju i mito, a sad da neko spasi novinara koji previše njuška.
Sellam rekao mi Asim da se ovdje javim...
Ja bih prije unistio okruzenje za medije sa strahom i pritiskom. Zapravo, mediji su krivi za 80 % zla koje se dasava u svijetu. Aparat propagande i veliki dio su ustvari fake news. Novinari su kao prostitutke. S tim sto prostitutke imaju casniji posao od novinara. Zamisli koliki usticaj imaju mediji u svijetu. Astronomski...Svi su skopcani na matrix.