Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja korist od slobode govora kada su mediji kupljeni, tačno znaš koji portal pripada kojoj stranci a što se tiče novinarstva u BiH malo je reći katastrofa... više lažovi i huškači nego novinari
Novinare i medijske kuce prvo treba tuzit za svaku laz i ne provjerenu vijest, bahato ponasanje, i licemjerno izvjestavanje, uniste ljude, bace ljagu na njih pa ujeo vuk kenjca, Pa nek pisu sta hoce, niko im ne brani.
Ko kaze sta lose brisu komentare hahaha
TV - tell a vision takvi su danas mediji. kliks nije iznimka. ako malo analizirate vijesti većina njih su propagandog sadržaja.
Isto tako za svaku laž bi trebali odgovarat
KOSOVO NIKADA NECE BITI SRBIJA SRBI SU TURCI
Sine ti se bodeš
Najveci kriminalci svijeta MEDIJI
Vrlo opasna stvar. Sloboda medija u danasnjici koliko je dobra, toliko je i losa. Danas svako misli da se nesto pita. Polusvijet i polupismeni ljudi, sa internet konekcijom, mogu da uticu na sire narodne mase.