Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novine i novinari vec odavno nisu neovisni
OK, onda neka naprave prilog o tvojim stanovima u Sarajevu, apartmanima koje pravis sa Zvizdicem na Bjelasnici i 17 apartmana u Neumu. Vikendicama po Trnovu i sl. Odakle ti Aljosa to, odakle???
Samo daje saopstenja i ubija silne plate,svaka cast lave,3 4 primanja i samo saopstavas ma moze ti biti desetak hiljada da zivis ...CAMPARE PARAZITI SVI DO JEDNOG
I ja ih ohrabrujem da ispitaju odakle ti toliki apartmani i imovina
Nije mi jasno zasto trojka drzi ovog SDA levata jos u svojim redovima?? Hobotnica se raspada, nema vise potrebe da drzite ovog SDA levata...oshmeko je DOVOLJNO.Svako dobro postenim novinarima i novinarkama.
ali samo istinu
Pa kad su novinari postali vlasnici tv i novinskih kuca prestali su biti novinari. A pisati o imovini nasih politicara je tabu tema. Dobro skrivaju imovinu tako im zakon namjesten. Treba promjeniti zakon o imovini i domag ces vidjeti koliko ko ima imovine.
Sto ga guraju novinari, a ona ga gura novinarkama 🤣😂
Ima li kakvih anonimki?
Dosadan si vise. Vidis li da se ne citaju tvoje objave.
Pa gospodine, Niko Vas ne sprečava da pišete tekstove za novine!
Hipokrit2-pa on i pise u onom svom pressmedia.Ko drugi blati SDA nego Campara Aljosa licno.Mada on to podmetne svojo Bubalici Mireli
Sad kad vam je dao dozvolu slobodno se raspišite. Ali bez 15 naslova o Benjamini se ne računa, samo da znate.
bice vijesti tipa "Benjamina prosetala gradom" a dole u komentarima "skaka nikad nije prosetao gradom,bravo za nasu gradonačelnicu koja se slomi od posla"
Ko ce sad gledati camparu na klixu usao u tim nipa=klix evo ga dosadan već
Za Camparu radi Ervin Musinovic iz klixa a sad je nakacio I Semira Hambu na sisu,fuuuj za svu trojicu
https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-significant-jump-reported-injuries-deaths-after-covid-vaccine/