Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija za 10! Svaka cast na budjenju svijesti u ljudima.
NISU SVI KAO STO SMO MII
Aferim! FKS do groba!
koliko su usrali za prvenstvom zadnje 4 tekme da raja nece doci ni besplatno
Bravo FK Sarajevo! Forza Velež!
GOSPODA ZA RAZLIKU OD KONA S GRBAVICE KOJE PROSE
Bravo FKS, odlicna akcija... ❤️
Selam za komšije sa druge strane Miljacke.....FK Sarajevo je za Željkana uvijek bio gospodski klub.... Brinite se za svoj klubić , pa da i naredne godine imamo gradski derbi....u suprotnom vam ne gine da sa Čelikom koplja lomite...
Idu zeljovci sa pricama da su najgledaniji,kod njih na Grbavici samo raja na istoku,sjever nema 200 ljudi,jug hiljadu,istok ima raje jer su desetogodisnje sve,kad dode 5000 to kipti Grbavica,kod nas na Kosevu protiv Borca bilo 5000 mene sramota bila kako je stadion izgledo,jos kisa iz neba i zemlje a nigdje krova,kod njih 3 tribine natkrivene,mora se Kosevo sto prije natkriti,bar jedna tribina.U Sarajevu je 250 dana u godini kisa.
FK Smetljar
Durantula98 ne prdi jazavicaru,skupljate akciju da vam raja dodje na Lavor hahahahahahaha 😂😂😂😂😂,oci moje lijepe jesi li gledao tekmu u utorak Zeljo-Siroki Brijeg,kisa,hladno vrijeme,pa nas je opet bilo 7000 navijaca,i ne s....e da ste najgledaniji klub i slicno,da sam na tvom mjestu pobjegao bih u rupu i sutio,vi ste mitomani,lazete a nastali ste od bivsih igraca Zelje,pitaj dedu za koga je navijao do 1946,sad tisina
ko te toliko povrijedio? nisi dovoljno dojen kao mali?
GLEDAM OVE CETNIKE kako komentarisu ......PLAŠI LI VAS SERIJA B ??
Ljudi moji, ako ste toliko očajni da nekoga privučete u taj raspali lavor i da trpi gledajući taj antisport onda im lijepo ponudite novac da vas trpe tih nepunih 2 sata a ne da tražite od njih da skupljaju smeće i da se glumi kojekakva briga za okolinu.
Ne znam sta ove mitomancine provaljuju odma, ne mozete namjestene tekme dobit uhljupi mali. Upalite TV ljetos da gledate Sarajevo u Evropi.
Akcija pod nazivom Smeće daš smeće uzmeš
plasi li te SERIJA B
Nevidjeno igraju. Tj. nemaju igru - ne vidi se nikako. Uklapa se i ovo.