Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Ajte Bosnjaci, bujruuuum, ko da nista nije bilo, zaboravit cemo sve, nea veze..😉
Zasto je nisu pitali je li bio genocid u srebrenici, il su samo pojedinci sa toliko mašina i kamiona i hiljade litara goriva pravili po 4 grobnice samo za jedno tijelo kako bi se prikrilo iskorijenjivanje jednog naroda.
B.O.J.K.O.T. svega što iz Servije dolazi
zar nije u banjaluci na protestu
Njoj je zadatak da Bosnjacima s krene misli od njene brace koja pripremaju teren..
B.O.J.K.O.T. svega što iz Servije dolazi
I opet glupi bošnjo, šta mi sve dopuštamo. Zetru nam puni pjevačica koja ima javno objavljene fotografije u uniformi tzv. zločinačke vojske RS-a, po klubovima nastupa BARBARA BOBAK koja na svojim nastupima izvodi “pjesmu” splavovi su Meka i Medina. Nek se srami svaka osoba, BOŠNJAK, muslimanske vjeroispovijesti, koja prisustvuje ijednom od ovakvih događaja! Fuj!
ovo ona sto je crvenu beretku nosala i zabavljala cetnike bravo Bosnjo
Breno nisi nikako dobrodosla u bih,pjevaj onome kome si i pjevala dok je ubijao goloruki narod drzave bih. molimo te nemoj otvarati rane ovom napacenom narodu.podrzavala si zlocince i ostani tamo jer ti mi u bih ne garantujemo sigurnost. prije bi dozvolili ceci da odrzi koncert u bih nego tebi breno koja si osramotila svoj narod i svoju domovinu i zato te molimo ne podsjecaj nas na masakr u bih.
Ima gadura zakazan concert i u laktasima, ako nekome bolje pase datum nego u Sarajevu.
Bosnjo ovco🤮
Četnikušu nabit s noge na nogu. Fahreta kad dodjes nekad kod svog amidze u Ježinac pored Srebrenika lično ću da te pljunem
"Ja sam rođena kao veoma odgovorna osoba. CUJ rodis se takav hahaha
Zasto nam Klix predstavlja Fahretu kao nekog koga bi trebali docekati otvorenih ruku
B.O.J.K.O.T. svega što iz Servije dolazi
Koji ce grb biti na maskirnoj ovaj put?
Hoče li nastupati u maskirnoj uniformi (iz Brčkog 92)?
Hajte sarajlice u zetru kod srba
Fahreta, fahreta.
Ko ovoj na koncert ode za 20 maraka je prodo babin mezar i geler u plucima
Tako nekako ti je i sa izborima i strankama
Gadura koja placa portale da je hvale, plasticna babetina koju samo crna zemlja moze nahraniti... 🤮