'Ante, Ante, nicht Darinka'
0
Hrvati oduševljeni Emirovom reklamom
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bu reko nas kolega s kafe........... a znate ko je.................. cita onm s surom redovno---------
prestanite vishe sve svoje vijesti temeljiti na fejsbuku. to je smijeshno¨!
Ak mi tko zeli kaj od suseda reci neka mi se javi ,bum mu odgovoril.Vas EmiR ops.p po novome EMIL
Mislim da je reklama interesantna i duhovita, medjutim istovremeno je zalosno to sto je nas Ministar je prihvatio takav jedan posao. Kao glumac ili kao nekakav obican gradjanin, mislim da u svakom slucaju je imao pravo na tako nesto. Ali kao osoba koja je izabrana, pardon postavljena na javnu funkciju, ipak bi trebao prije svega na jedan nobilan nacin predstavljati Ministarstvo na cijem je celu, Kanton Sarajevo, pa i Bosnu i Hercegovinu. Ako bi neko i samo na brzinu pokusao protumaciti poruku ovog cina mogao bi zakljuciti da je nas Ministar na prodaju i da se moze lako kupiti. Drugo, ako neko analizira reklamu i ulogu koju nas Ministar je prihvatio, neko bi mogao zakljuciti da glupi Bosanci nisu uopste sposobni niti upaliti i pokrenuti jedan savremeni auto kakav je prikazan u reklami. Mozda je cak i tacno da nas Ministar ne zna niti jedan strani jezik, ali mislim da nije uredu da to simbolicno pokazuje i jos u stranoj zemlji za nekakvu naknadu. Koliko uopste kosta nas Ministar?
uz svo duzno poštovanje našim, uvijek dragim komšijama, opet nemate smisla za humor... ok je reklama al da se volko popale...nejasno :D fakat su mi hrvati strašno dragi, ne znam što, al baš jesu, ali je činjenica da im je humor slaba strana... one njihove serije joooo pa za plakat. ono što mene brine jesu ove naše novije generacije koje gube smisao za bosanski humor, tuzno...
Najjaci sam,supci jedni sarajevski,FUUUJJJ...
Ovaj samo sto još nije iz WC šolje izletio.Dragi sugradjani OVU SPODOBU MORAMO OTJERATI POD HITNO!!!!!!!!!!!!!
Ako je tako dobra reklama pa nek nastavi,a što se tiće ministarstva nek ode s funkcije ta bi mu bio pravi potez.Kao glumac je super, a ljigavac je poasan po okolinu tako da bi bilo dobro da radi ono što zna.Želim mu sretan odlazak s pijesmom \"IZAĐI SLOBODNO\"
jadni mi s njim kao ministrom....i velika je laz da su kulturnjaci zadovoljni s njim....u crno je zavio i kulturnjake i kulturu....s njim kulture i nemamo....
KO MU DADE IME EMIR KADA VISE LICI NA MIRKA
Samo ne kontam naslov jel se u reklami EMIR reklamirao HRVATIMA ili je on samo tu oruđe da Hrvati snime reklamu? De malo mislite na naslove koje postavljate...
Iako je plagijat dobro je uradjeno.A ono kad ga sjedalo pritisce uz volan je zato sto je sjedalo nastimano na Darinkinu velicinu,metar i zilet.
papak svoje vrste!!!
Da li neko kao ja, sa solidnim znanjem spanskog, portugalskog, poljskog i ceskog, o ostalim jezicima i ne govorim, moze naci kakav posao u turizmu u BiH na 4-5 m(j)seci da provede \"kuci\" .Ne zanima me drugaciji posao. Ako je moguce, javite mi preko redakcije!!!
koliko pametnih komentara, bas se cudim kako onda u svemu propadamo