Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje ima ljudi sa ovakvom nijansom. U Bihaću jedan moj poznanik ima ovakve oči. Vazda mu blejim u oči kad ga vidim i čudim se.
kad ce se prestat smatrat svijetle oci lijepim? ako je nesto rijetko, ne mora bit lijepo... isto sa imenima. daju ime djetetu neko ko sa su se sprdali, niko na svijetu se ne zove tako (s razlogom) i onda imas ljude koji pricaju ajjj bas lijepo ime a ono ime frondi ko keks onaj il nesto nmp
A dobro, a kada će se od svakog čojka prestati očekivati da bude visok preko 2 metra? Inače, ovoj čak i ne stoje ovako svijetlo-plave oči... Jedina atraktivna (iznenađujuća) stvar je ta što nije nadojila usne kojekakvim želatinama.
Meeh... Amerikanke su mi izgubile bilo kakvu čar zbog furke na taj neki ekstremni "feminizam" i gotovo pa normalizaciji golotinje i glupavih termina poput "slut-shaming" itd... Ja ovde samo vidim pušačka usta.
Oči zavodljive, k'o u sibirskog haskija..
Oci ko u Bekana velike . a trepavice vjestacke...
Ima oko a trepavice ko u krave izrazito ljepe velike
“Đoko,Đoko” “Šta je?” Znaš ti dobro šta je…:D