Dvanaesta transferzala
0
Nova, modernija cesta na Stupskoj petlji
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za jedno 190191919 kad budemo spavali pod vodom onda ce se ovo napraviti
nije transferzala nego transverzala
Radi se o prosirenju vec postojece strukture.Mozda sve djeluje malo vise futuristicki zbog nerealne kompjuterske predstave okoline koju dobro znamo.Vidi se po vrijednosti projekta da se nisu imali namjeru pretrgnut.
super, a ko će platiti one silne objekte izgrađene na ovoj trasi, normalno bez papira ali vjerovatno već legalizovane
zar ima u Bosni onoliko ravnice-))))))))
ma super ovaj podhodnjak, al ce ga nasi zapisat cim se napravi
blago mojim praprapra unucima...
više od pola para za zo će branković ukrasti već kod projekta
E volim ove komentare, pravo me nasmiju i raspoloze nakon teskog dana. Svaka cast na komentarima. Sto se tice projekta, nema od toga nista. Kriza svuda oko nas pitanje hocemol imat sto jest a kakvi ba mostovi te podhodnici
Ja mislim da je Mujo u pravu, udješ na Stupu i pod zemljom hodaš do npr, Nedzarića a moš još i dalje mislim. Barem je tako riješeno kod na u Konjicu!
koji klocevi, pa nevjerovatni ste ne valja kad nema a kad treba bit jos gore, mogu samo zamislit sta cete uraditi kad naprave aBd, srusit petlju? naviko mujo da mu je loše, pa ga strah boljeg... jasno mi je da je kvalitetna kritika uslov kvalitetnog prosperiteta, al ovo su čiste mahalaške, FUJ!
... se taman kod Wise obje trake spoje u jednu. I stvori se jos veci cep i jos veca guzva :)
boli nas jedan ekstremitet na šta ste vi navikli, kod vas tamo u Švedskoj
3d-ash ti si nasa legenda, show us heaven :)
Dobro je neka ide samo je preesporo.. 123 posto si upucen, kako uskoro to ce da bude(mislim na transverzalu) ili je to sa,samo suskanje pa ce se mastat jos nekih 10 god..? pozz