Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilidza ima sigurno dobro kupovinu moc.Osim toga veliki broj turista tokom citave godine.Ovo je pun pogodak.
U ponudi naravno Manja peciva. E moj Bošnjo...
Ma kakva kupivana moc sine dragi, ilidza je mjesto za provincijalce i ove arape sto im je skupa kafa 2KM, dole moze proci samo sto je jeftino…nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
4 samouslužne kase, konačno da ne čekam u redovima, ovo bi moglo biti kao brza kasa, sretno!
@PlaviPaket35 zapravo Walmart ukida samouslužnu kasu za opštu namjenu i bit će dostupna samo Walmart+ članovima, tj. oni koji plate dodatno za + uslugu.
Sto se upalise ovi s Ilidze 😂
Izvlacenje para narodu bez mozga. Kapitalisticko uzimanje profita!! Pravite ceste, autoputeve i transverzale! Vec 2x mi KLix skida ovaj komentar, da vidimo hoce li opet.
Mango, Primark, H&M.. Uvedite nesto novo, sve isto se vrti
Zaista impresivno! Živim u Njemačkoj i u poređenju recimo sa prodavnicama poput Lidl, Rewe ili Kaufland ovo je daleko ljepše i modernije urađeno! Mi definitivno imamo daleko bolji ukus od švaba i žao mi je samo što nas pojedini nacionalisti koče u našem napretku! Sarajevo je izmislilo svijt u odnosu na neke njemačke gradove! Kada bi se riješili nacionalizma i kriminala, život bi nam bio mnogo bolji nego u pišljivoj EU! Sretno Bingo!
Đe išla, ne znam gdje u Njemačkoj ti živiš pa tako lupetas, neko zatucano selo na sjeveru Njemačke pa možda, umij se malo.
Ugusit cemo se od trznih centara.... UGUSITI.
Sta bi od kupovine hotela Zenit u Neumu?
Sve lijepo sredjeno I novo,bilo bi dobro kad bi nekad renovirali I bingo na juznom izlazu iz mostara,uzas jedan,bivsi interex,sve police I frizideri od interexa, jako zapusteno
Jel RVI Niksic poveco 3.3% za ovu godinu,5.5 km,nema kaze vise u budzetu i 1.5% penzionerima da ne pokrepaju brzo nego natenane,a ima za mala i srednja preduzeca i obrtnike po 500 miliona,tipa ovoga i sl.je.o svoju ma.er,nepravednu i bezobraznu.
I nigdje nepušačkog odjela kao u svim Bingo restoranima, sramota...
ostani kuci najbolje ti je
Jel na Ilidzi ili u Sarajevu?!
Ha, ha, ha, neko popio terapiju, hodajuca vicoteka....
Kad ce Konakovicev Konzum otvoriti ovakvo nesto na Konakovicevoj Ilidzi?
kad sutra Bosnjo navali kao da se otvara 8 svijetsko cudo
a zašto to potenciranje "bosnjo". jesu li to bosnje glupi, zatucani, nekulturni...? razmisli da li je bosnjo višak u tvom komentaru!
samo sto je unutra u sklopuncentra nabacao onih standova da se ne moze normalno proci
I nakon 30godina Konzim u Wisi izgleda evropski, a Bingo koji obrce desetine miliona i dalje ne moze da pobjegne od seljackog šmeka. Kad imas pare dovedes agenciju iz njemacke da ti uradi dizajn, a ne buca potok strucnjake koji ti naprave kinesku kopiju zapadnih centara. City Centar i BBI su primjer. Kad udjes osjecas se pismeno, a u Bingu ko na boljoj Heco pijaci.
Potpisujem od riječi do riječi. Seljakljuk izbija iz svakog milimetra kvadratnog.
Pretpostavljam da si ti jedan od onih koji pije Janu umjesto naše vode.
Ne bi me cudilo da Bingo kupi I Mercator na dobrinji.