Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Program za osobe umanjene inteligencije!
ˇ@gooUser1702... Odnosno za Bosance, ne znam da iko drugi to gleda...
Pretpostavljam da ti imas uvecanu inteligenciju kada komentarises program u kojem je predstavnica iz Bosne odusevila izvodjenjem sevdalinke, inace nase ljubavne narodne pjesme!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ližeš se sa Cecom. Tu ćeš i završiti karijeru.
Nisi trebal da opste da ucestujes ZG kao i Elma Hadzic!? Ako budes imala pjesmice kao Prijevicka, bice hit na estradu, Sasa zna sta radi izvuce keca iz rukava naprvi novi sov u ZG na Estradi!?
srbi najbolji u kosarci, hrvati u nogo etu a bosanci u zvezdama granda
Džečeš za prvi maj pjevati?
zamisli zavrsis Master u muzickoj i onda te Jelena Karleusa ocjenjuje za pjevanje..
pa to samo moze dhebil sebi da dopusti...
uh!
Ova nema pojma o pjevanju, slusao je u Tuzli u hotelu Salis, samo se dere, nema pojma, a onaj muz joj trci oko nje kao da je bitna, kako ce brzo nestati sa scene
Nijedan Bosnjak pri pameti glas nece poslati za tebe/vas ni njima.
Zašto Klix pise samo o Sejli, kao da je ona jedina talentovana takmicarka iz BiH koja dobro pjeva ? Zasto ne pisete o Dini Suljicu, Antoniji i Cerkez i Samedu Dzeli - svi pjevaju jednako dobro isto kao i Sejla. A ovaj Dino iz Zenice je cak i bolji od Sejle.
pisu o Panduru svake sedmice 😂
Zato što joj je Kemal daidža.
Ko glasa neka glasa je Dinu Suljica ili onog Makedonca Omara, mada je meni najbolji kandidat Adela Smajlovic
Cuj njena soljica caja... moja sejla, ne prevode se engleski idomi...
ti si prevazisla taj slager, a svejedno neces biti pobjednica. sabotirace te
Sejla je super! Pusti ove seljacine koje inace nemaju veze sa pjevanjem ili bilo cim pa bi rado da jos nekoga ometu sa negativnim kritikama.
Apsolutni regionalni prvaci u Zvezdovanju granda 🇧🇦