Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijatelju,ne znaš gdje si došao
Pas je divan. Raspisite nagradu za pronalazak, ne daj niko da prezivi od ovi olosi.
Inače u ovom parku je zabranjeno šetanje ćukenja.
Imati u Mostaru polarnog psa sa poddlakom koji je najsretniji na -10 C je zlostavljanje. Nema šanse da se taj pas navikne na mostarske temperature, on samo moze to da trpi jer nema izbora. Ljudi, kada nabavljate pse mislite malo i o tim životinjama, nemojte misliti samo na sebe i svoje želje. Usput, Lu je prelijep.
Rasa je simpa, ali znaju biti i zeznuti.
I kip emigrirao...E kad je bronza skontala koliko je sati pa pobjegla:-)
Nije loše ali bolje bi pristajalo da tu bude mačak jer Bruce Lee je prije tučnjave često zvučao kao mačke tokom parenja. Znate ono UAAAAAA AIIIIIIIII
I njega ce da ukradu..
Stoka nam je i Bruce Lee-a otjerala iz države.