Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novopecenim roditeljima je dezert i poslastica pricat kako im se malisan simpaticno ukakio dozavrat. tacno im iq padne na nivo sobne temperature kao da niko nikad prije njih nije imao djecu i kao da ta djeca nisu kakila. iz pozicije nekog ko nema djecu - degutantno, debilno i nepotrebno.
neka djece. Doci ce dan kada ces za to zivjeti i samo o punim pelenama pricati .
ako i bude tako - to samo znaci da cu postat klasicni debil. neka djece ali ne moras postat degutantan zbog toga, milijarde djece rodjeno, nije tvoje ni prvo ni zadnje. i upamti - tvoje dijete i njegove pune pelene su zabremeder tebi, ne i ostatku svijeta.
pet malih znakova da ste previse opsjednuti dodikom: svaki dan objavite ga po pet puta brisete komentare koji u srz pogode kad treba o navedenom blavoru ukljucujete notifikacije za vijesti o istom blavoru vise od polovine 24 sata se nalazi na naslovnoj ne izostavljate ni tudje rekacije na istog blavora uocite ih na vrijeme
nemam djecu jer mi sjeme nije dobro
ima nacina. Malo se raspitaj