Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je putnika bilo ove godine? Aerodrom bez letova i putnika, to ni jedna Švicarska sebi ne može priuštiti.
Čuj strateski i samo 500 hiljada pa to HDZova ministrica kulture da za manifestaciju kosidba i bacanje kamena sa ramena u Livnu...!?
Krađa para, ništa drugo. Ni u komunizmu nije ovoliko ulagano u šuplje projekte. Ovo je HDZ (Hajde Da Zavalimo) da zaposli malo svojih stručnjaka s uglednih fakulteta.
Ponjamke vam se na tu crveno-plavu boju! Mostar nikad nece biti hrvatski!
Ima li gdje para za djecu i porodice u HNK?? Ili to ni ovoj Vladi nije na pameti.
Na kojoj strani je aerodrom? Na skutorskoj ili muslimanskoj?
@gooUser1712839919…cim je nesto od strateskog znacaja i odobravaju se ogromna sredstva u rupu bez dna, subvencioniraju aviokompanije da lete za i od Mostara, jasno ti je ko upravlja aerodromom u Mostaru😱🤔😂Lako je tudjim k.r.em, gloginje mlatiti😂mozda Covic sa onim Zidovom bude sponzor Aerodroma🤔😂😡
ma daj gonite se više.pas vam m..
Pljuvanje u more...
Taj aerodrom nikad nece biti aerodrom samo bacate pare , bit ce par letova iz bg i gotovo
A policiji i prosvjeti da ne kazem šta
Rupa bez dna! Pa kako vas vise nije stid!
zato tuzlu jebaše