S početkom u 19 sati
0

Besplatan koncert Latifa Moćevića i Mravke Travke večeras u CKM-u

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
U okviru obilježavanja Dana Općine Centar, večeras s početkom u 19 sati, na sceni "Centra za kulturu i mlade Općine Centar Sarajevo" bit će održan besplatan koncert Latifa Moćevića i Mravka Travka za najmlađe.

Vesela družina Latif i Mravko Travko obećavaju veselo i zabavno druženje. Na repertoaru će se naći popularne pjesme sa objavljena tri albuma uključujući "Mravko Travko", "Vjeverica", "Hvala mama" i mnoge druge.

Koncerti Latifa i Mravka Travka poznati su po energiji, veselju i interakciji s publikom, a osim muzici, Latif i Mravko Travko posvećeni su prenošenju važnih vrijednosti poput prijateljstva, ljubavi prema prirodi i zahvalnosti prema porodici.

Foto: Press
Foto: Press

Inače, muzičar Latif Moćević i hor Mravko Travko, koji broji oko dvadesetak članova, vrijedno rade kako bi druženja s mališanima bilo što ljepše i ugodnije, a svakom segmentu koncerta se pristupa s posebnom pažnjom.

Pored nastupa u Sarajevu, ova skupina ljudi predvođena Moćevićem, proteklih godina je održala nastupe u gradovima kao što su: Zenica, Goražde, Mostar, Tuzla, Tešanj i drugi.