Vratile se svirke uživo
33

Odlični muzički nastupi u Aquarius Vilsu su pred nama: Evo kako je bilo na svirci proteklog vikenda

Aquarius Vils
Sjajna atmosfera proteklog vikenda u Aquarius Vilsu
Proteklog vikenda na muzičkoj live sceni popularnog sarajevskog restoran kluba Aquarius Vils a nakon nešto duže pauze, vratila su se poznata imena klupskih svirki.

Prvo je bend Pandury u petak na neki način otvorio proljetnu sezonu dobre svirke i svojim odličnim nastupom pokazao da su savršeno uštiman bend koji svoju dobru energiju prenese na sve prisutne goste. Drugi dan vikenda, na live stage se popeo Nešad Selman i odradio ono što najbolje zna - napravio super dernek.

Djelić atmosfera od proteklog vikenda pogledajte u galeriji.

Već sutra, u petak, 19. aprila, svoj ponovni, ali dugo očekivani nastup imati će naš domaći talentovani muzičar Mirza Pandur. Ovaj sjajan zabavljač i majstor dobre atmosfere svoje umijeće dokazuje i kroz nastupe u najpopularnijem regionalnom muzičkom takmičenju gdje je praktično prošao u samu završnicu ovog takmičenja.

Mirza Pandur u Aquarius Vilsu
Mirza Pandur u Aquarius Vilsu

Subota, 20. april, na samom vrhuncu vikenda Aquarius Vils će ponovo ugostiti bend Pandury. Ovaj termin (bend Pandury po nekom nepisanom pravilu u Aquarius Vilsu nastupa petkom dok je ovaj put nastup zakazan u subotu) je idealan za sve one posjetioce koji nisu imali priliku da slušaju nastup ovog benda uživo.

Sudeći prema reakcijama publike ali i prepunom Aquariusu na njihovom nastupu proteklog vikenda i ovaj put će prirediti super zabavu. Dakle bend Pandury u subotu, 20. aprila, u Aquarius Vilsu.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Kao što je to bilo i do sada, svakom nastupu petkom i subotom u Aquarius Vilsu prethodi popularni Warm-Up događaj sa DJ Mahirom Beathouseom koji počinje u 21 sat.

DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu
DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu

Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine