Ponovo u BKC-u
81

Enis Bešlagić rasprodao četvrti pa najavio i peti termin za predstavu "Da sam ja neko" u Sarajevu

N. O.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Enis Bešlagić rasprodao je i četvrti termin izvođenja predstave "Da sam ja neko" u Sarajevu te zakazo i peti datum - 27. maj.
Bh. glumac oduševio je sarajevsku publiku na premijeri predstave "Da sam ja neko" 22. aprila, a zbog ogromnog interesa zakazao je još jedan termin - za 27. maj. Karte će biti puštene u prodaju u 18 sati.

Na premijeri ga je publika cijelu večer nagrađivala ovacijama, a u publici su viđeni i bh. kantautor Al Dino te glumci Senad Bašić, Admir Glamočak i Tatjana Šojić, koji su na kraju pridružili Bešlagiću na sceni.

Predstava "Da sam ja neko" je autorsko djelo Enisa Bešlagića, koja je sačinjena od dvije forme, a to su monodrama i stand up komedija. On se ovim putem predstavio s nizom anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.

"'Da sam ja neko' je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na svoj način pričam vam ono što ne vidite iza medijske scene… Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo podijeliti zajedno", poručio je Bešlagić.

Kombinacija monodramske izvedbe i stand up komedije nikog neće ostaviti ravnodušnim, a Bešlagić publici predstaviti niz anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.