Prijavite se na seminar
2

Mirza Mustafagić dijeli tajne uspješnog influence marketinga: Kako izgraditi autentične veze sa publikom

BusinessAcademy
BusinessAcademy
Influence marketing predstavlja ključnu strategiju današnjeg digitalnog svijeta koja omogućava brendovima da dosegnu svoju ciljanu publiku na jedan autentičan i angažujući način.

Ovaj oblik marketinga se oslanja na moć pojedinaca, influensera, da svojim objavama ostvaruje veliki uticaj na publiku na društvenim mrežama i drugim online platformama.

Ukoliko vas zanima influence marketing, želite da započnete karijeru kao influenser ili da imate utjecajno online prisustvo za svoj biznis, ne propustite priliku da sebi obezbijedite besplatno učešće na seminaru BusinessAcademy pod nazivom "Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom" i priliku da usvojite vrijedne savjete od iskusnog influensera i preduzetnika Mirze Mustafagića.

Mirza je diplomirani pravnik, vlasnik agencije za digitalni marketing i influenser, koji je sarađivao sa vodećim svjetskim brendovima, a SNL magazin ga je izabrao za najuticajniju mušku osobu na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Zbog velikog broja pratilaca i uticaja koji ima na društvenim mrežama, Mirza je prava osoba koja može iz najboljeg ugla predstaviti ovaj popularni marketinški pravac i dati korisne savjete svima vama koji želite da se bavite influence marketingom.

Seminar će se održati u subotu, 27. aprila, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, a bit će omogućen i online prijenos događaja putem live streama. Prijavite se da osigurate svoje besplatno mjesto i budite spremni za transformaciju svog internet poslovanja!

Influence marketing – i za početnike i za profesionalce

Ovaj seminar nije samo za one koji već imaju ogroman broj pratilaca već i za one koji tek započinju svoje putovanje ka online uticaju. Bilo da ste pojedinac koji gradi karijeru influensera ili radite u marketignu i želite iskoristiti moć influence marketinga za svoj brend, ovdje ćete pronaći ključeve za uspjeh.

Influence marketing, kao najdinamičniji vid marketinga, pruža vam mogućnost da sa svojom publikom izgradite autentične i dugoročne veze i svoje poslovanje učinite uspješnijim.

Otkrijte strategije i načine za postizanje izvanrednih rezultata u influence marketingu i saznajte kako da izgradite istinske veze s publikom, stvorite snažan utjecaj i dugoročni uspjeh u digitalnom svijetu na seminaru "Tajne uspješnog influence marketinga – kako izgraditi autentične veze sa publikom". Požurite, broj mjesta je ograničen, zato se prijavite što prije kako biste obezbijedili sebi besplatno mjesto - prijavite se već sada.

BusinessAcademy je vodeća edukativna ustanova koja pruža neprocjenjive resurse i znanja poslovnim profesionalcima i uspješnim preduzetnicima. Kroz sveobuhvatne programe i kurseve, BusinessAcademy prati najnovije trendove u oblasti marketinga, menadžmenta, poslovanja i mnogih drugih relevantnih područja, omogućavajući svojim polaznicima da idu korak ispred drugih u dinamičnom svijetu poslovanja.